Line-Up van PinkPop ’10 bekend: de vrijdag

Vandaag rond het middaguur is de persconferentie voor PinkPop dit jaar geweest, zoals elk jaar wordt dan bijna de hele line-up bekend gemaakt. We missen in die lijst nog 10 namen, dus dan kan je wel zeggen dat dit een compleet lijstje is. Ik ga een paar namen van deze lijst uitlichten, aangezien ik daar wel wat spektakel van verwacht. Ik doe dit in 3 delen, de 3 dagen van PinkPop, te beginnen met de vrijdag.

De PinkPop vrijdag:

Eigenlijk is de vrijdag niet zo heel interessant in mijn beleving. We hebben echter wel Rammstein op het programma staan, die ga ik dan ook even uitlichten.

Rammstein

Rammstein heeft in 2009 een album uitgebracht dat precies naar verwachting klinkt. De eerste single van dat album is vulgair en de clip was destijds erg omstreden. Ik ben zelf erg gesteld op eerder werk van deze jongens, Benzine en Amerika. Van die laatste heb ik hieronder een clip gepost.

Temper Trap

Dan hebben we nog Temper Trap, die een prachtige eerste single heeft uitgebracht. Ik verwacht echter niet veel van deze band, het leek mij namelijk een single band en geen album band. De single heeft natuurlijk wel alles doen opschudden, deze heeft mij zelfs even een emotioneel moment gebracht als de band inkomt. Sweet Disposition heet de single:

Gossip

Als laatste wil ik Gossip behandelen. Deze band heeft mij vorig jaar erg blij gemaakt met hun 2 vrolijke singles, Heavy Cross en Love Long Distance. Ik hoop dat deze band iets teweeg gaat brengen op PinkPop, al verwacht ik er niet al te veel van. Maar deze happy sound band mag zich gaan bewijzen op een festival in mijn ogen. Heavy Cross, hun eerste single:

De complete line-up is te vinden op pinkpop.nl

~ door De Nater op 24/02/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: