Nieuwe Muziek: M.I.A, Baskerville, The National, Hurts

Zo, daar is hij dan weer, de nieuwe muziek rubriek. Ik heb gelukkig ook wat te melden, anders dan een maand geleden. Het zijn weer uiteenlopende liedjes die ik voor ga schotelen.

 

M.I.A – Born Free

M.I.A heeft de gemoederen met de videoclip van dit liedje verhit, want het zijn niet bepaald prettige beelden die je te zien krijgt, om die reden ook dat ik de videoclip niet geplaatst heb. Het liedje mag er ook wel wezen, want er gaat een dosis energie van uit, waar anderen nog wat van kunnen leren. Zeker de moeite waard om in je collectie te hebben.

 

Baskerville – Ready To Blow

Erg fijn Nederlands bandje, geselecteerd als Serious Talent (3FM). Vooral dit liedje is erg lekker. Goed voor in de disco, maar zeker ook voor op de radio. Misschien wordt dit wel de sensatie van dit jaar, in het alternatieve circuit in ieder geval.

 

The National – Bloodbuzz Ohio

Heeft het afgelopen week geschopt tot Album van de Week bij 3voor12. Het is misschien niet zo geschikt voor op de radio, maar zeker wel de moeite om in je collectie te hebben. Het album is 11 mei uitgekomen. Het liedje wat ik van het album heb neergezet is misschien wel het toegankelijkste liedje van het album, maar wel goed, vandaar dat het ook buiten het alternatieve circuit met open armen wordt ontvangen.

 

Hurts – Better Than Love

Freakandel Speciaal van deze week. Gewoon een lekker liedje, moet ik meer zeggen?

~ door De Nater op 15/05/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: