Pinkpop dag 2: Mando Diao, C-mon & Kypski

Ik moet zeggen, dat ik nog niet goed kan oordelen over dag 1, aangezien ik toen niet de stream beluisterde. Ook heb ik bij het schrijven van deze blogpost nog geen optreden van een Editors of een Green Day gehoord. Daarover later meer. Over wat ik wel over dag 1 heb gehoord: Rammstein rockte, Gossip was de beste, Temper Trap een afknapper. Dan nu, dag 2, want die heb ik vol genoegen kunnen beluisteren via de stream.

 

C-mon & Kypski

Dit was het beste optreden van de dag, met vele gasten uit de Nederpop. Neem bijvoorbeeld een Benjamin Herman en Kyteman. Beste nummers zijn er niet, want alle nummers waren top. Van het begin tot het einde heb ik genoten van het talent dat Nederland bezit. Ok, misschien was er een uitschieter toen madame blondine met het roze pakkie kwam zingen. Verder waren er bij C-mon & Kypski geen dieptepunten te bekennen. Waarschijnlijk heeft het publiek zich ook vermaakt bij het Circus van C-mon & Kypski, waarbij ze een bepaalde loopje moesten doen. Het deed zo een beetje denken aan Madness, als je de trompetisten zag. Kortom: nu al een hoogtepunt!

 

Mando Diao

Ondanks dat ik het begin van dit optreden niet heb kunnen horen, beviel het me goed. Als vanouds eigenlijk, want vorig jaar Pinkpop hadden ze een show in zelfde soort mate. Het ging in deze vooral om de muziek en niet om de show, zoals dus wel het geval was bij C-mon & Kypski. Daar het om de muziek ging, was de muziek dan ook top. Toch een kleine kanttekening: ik heb het hele optreden niet gehoord, vanwege dwarsliggende managementorganisaties. Daarom, doe niet schijnheilig, of laat ze altijd op de stream zien, of niet. Maar geef duidelijkheid, en als je ervoor kiest, omdat het bandje dat wil, ok, maar anders gewoon laten zien.

 

Meer volgt later, houdt dit blog in de gaten voor meer recensies.

~ door De Nater op 29/05/2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: