Nieuwe Muziek: Duck Sauce, Goose…

Daar ben ik dan weer met een nieuwe muziek blog, lang op moeten wachten, maar dat heb je meestal bij vakantie’s. Er is na die tijd uiteraard veel nieuwe muziek uitgebracht, maar ik houd het bij liedjes die de afgelopen 2 weken het licht hebben gezien. Te beginnen met:

Duck Sauce – Barbara Streisand


Een goed begin met die beat, waarna vervolgens zo’n heerlijke donkere stem de naam Barbara Streisand zegt. Ik vind het sample met dat ge-oehoe erg op dat in The Virgins – Rich Girls lijken. Dat ge-oehoe zorgt ook voor een meezing factor in de discotheken. Kortom, gewoon een lekker liedje.

N-Vitral – Ghettocore

Wie dacht dat hardcore zijn beste tijd had gehad, heeft het mis, want hier hebben we een liedje van ongekende kwaliteit. Het is weer niet zo hard dat je zegt van tjongejonge, maar lekker is het wel.

Goose – Words

Wat mij betreft een liedje met doorbreekpotentie van hier tot tokio. Lekker lage stem, ik vind het ook ergens op lijken, maar ik weet niet op wat. Ik dacht misschien iets van trentemoller… Het herhalende keyboard stukje is ook erg lekker meeslepend. Maar niet alleen het herhalende keyboard stukje, ook het herhalende words is lekker. Na een tijdje wil je gewoon meezingen.

Naast dit blog heb ik ook een tumblr en twitter account, deze ben ik van plan meer in te zetten om snel nieuwe muziek ten gehore te brengen. Na een maandje (of 2) verschijnt er dan een soort van top 10 van de beste nieuwe muziek van de afgelopen periode. Dat deed ik nu ook al,maar het verschil is dat ik mijn tumblr meer ga inzetten, dus mocht je sneller nieuwe muziek willen vergaren, ga dan naar mijn tumblr account.

~ door De Nater op 10/10/2010.

Eén reactie to “Nieuwe Muziek: Duck Sauce, Goose…”

  1. Ik wist helemaal niet dat jij dit deed, nu wel:P.
    Tot vanavond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: