Naatje’s Plaatje

Ik begin cariere te maken. Waar ik voorheen alleen via mondeling overbrengen en dit blog mijn nieuwe muziek erdoorheen kon laten gaan, heb ik nu een item bij de lokale omroep. Om precies te zijn in het programma Gouwestad Youth. Wie weet staat binnenkort de nationale radio te wachten en mag ik daarna betaald nieuwe muziek ontdekken.

Ik ga hierop inspelen met mijn blog, wat betekent dat ik het weer anders ga doen wat betreft de rubriek Nieuwe Muziek. Toch zal er niet zo heel veel veranderen. Ik ga namelijk de platen die ik iedere week aandraag bij de radio, iedere maand samenvatten in dit blog. Dus het hangt niet meer samen met Tumblr, twitter, youtube of iets dergelijks. Wellicht dat je op Tumblr nog kleine beschrijvingen vind van platen die ik niet op de radio behandel, maar op WordPress zal dat niet meer gebeuren.

Andere wijziging in deze rubriek is dat het niet altijd nieuw hoeft te zijn, maar dat het ook een herontdekking kan zijn, waar iedereen naar zou moeten luisteren. Dit laatste zal vooral voorkomen tijdens vakantie’s, als er geen nieuwe muziek uitgebracht wordt.

Nog een verandering is dat ik tijd heb voor andere rubrieken, wellicht dat er mensen zijn die ideeën hebben? Reactie kan je altijd achterlaten op mijn blog en misschien dat ik de Top 3 van ‘10 weer in het leven roep.

~ door De Nater op 27/10/2010.

5 Reacties to “Naatje’s Plaatje”

  1. Wauw klinkt goed Nathanael! Volgens mij ga jij wel een mooie carrière maken als ik het zo lees. Ga zo door hè!

  2. Ik zou het alleen niet Naatjes Plaatje noemen hea 😛

  3. Ik weet niet waar jij dat liken ziet hoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: