Muziek uit de naat!

Dat is een scheet.

Zo heet mijn programma op ONZ Radio, “Muziek uit de naat!”. ONZ Radio is een project van allemaal levenloze fokkers, die van plan waren om het radio maken toegankelijk te maken voor iedereen. Uiteraard hebben we bij ONZ Radio een paar professionele DJs, maar het zijn toch voornamelijk amateurs. Het moet een beetje dat gevoel oproepen van de lokale radio, lekker intiem. Daar heb je ook veel amateurs zitten natuurlijk.

Enige verschil is dat alles via internet kan (en moet) en dat je gratis voor DJ kan spelen. De enige voorwaarde is dat je een microfoon in je bezit hebt, maar ook die hoeft niet zo professioneel te zijn. Oja, en je moet natuurlijk op FOK! geregistreerd zijn en daar de inside jokes weten, om goed bevonden te worden door de fokkers.

Goed, verder over mijn programma daar. Ik zit, als alles goed gaat, iedere zaterdagnacht van 02-03 op de ether daar. Mijn programma gaat vooral om de muziek, maar bevat ook een paar leuke items. Maar de meeste items hebben dan ook weer met muziek te maken, zo heb ik een top 3 van ’11, waar iedere week naar aanleiding van een nieuwsbericht 3 liedjes worden gekozen (het concept is begonnen op dit blog natuurlijk), en een Radio Onzin Contest, waar fokkers zich kunnen inschrijven met hun bandjes. Kortom, een goed alternatief voor NachteGiel.

~ door De Nater op 25/01/2011.

2 Reacties to “Muziek uit de naat!”

  1. Nathanael!

    Luister, je legt eerst uit dat het niet op de echte radio is maar op internet. En vervolgens zeg je ”Ik zit, als alles goed gaat, iedere zaterdagnacht van 02-03 op de ether daar.” ETHER is echte radio dude! Wat een kut tijd trouwens :’). Faal.
    En btw. je zegt je hoeft geen goeie mic te hebben. Dat hoorde ik idd bij Gouwestad Youth woensdag haahaahaaaa.

    Kaid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: