About

Ik ben een jongeman van 17 jaar en speur met mijn oren muziekland af om te horen of er nog waardige releases zijn, die niemand mag ontgaan. Soms duurt het even voor ik het weer nodig vind om de rest van de wereld op de hoogte te stellen van die nieuwe releases en soms word je ineens gebombardeerd met posts. Het gemiddelde is 1 per maand, dus dan kan je daar een beetje rekening mee houden.

Naast deze blog heb ik nog elke week een radioshow op Radio 49 in de vrijdagnacht van 02-03 (ook wel de freaknacht) en presenteer ik iedere woensdag om 19:08 mijn Naatje’s Plaatje op Gouwestad Youth. Op Radio 49 doe ik samen met iemand anders ook nog de Freak 11 (gericht op nieuwe muziek), maar de uitzendtijden daarvan verschilt per week. Meestal zijn de Freak 11 uitzendingen op normalere tijdstippen te beluisteren. De Freak 11 kan je vinden op mijn Tumblr. In de vakanties komt het nog wel eens voor dat ik een middagshow presenteer (gericht op gouwe oudjes, 2009 is al oud voor mij). Voor alles wat betreft radiouitzendingen kan je het beste mijn twitter volgen (@naatje_1), zodat je op de hoogte blijft van mijn uitzendtijden.

Buiten muziek is er ook nog politiek in mijn leven en ik zou ook het liefste een eigen politieke partij willen oprichten. Ik verheug me dan ook op het stemrecht wat ik op mijn 18e krijg. Voor alles wat betreft politiek kan je ook terecht op mijn twitter.


 
%d bloggers liken dit: